Hissihuolto

Uutiset

Talonmiehen kesätuuraajasta hissiasentajaksi

Olen työskennellyt SHU:lla kuusi vuotta. Meillä on hyvä työilmapiiri ja mukavia ihmisiä töissä. Työni on melko vapaata ja saan itse määritellä vikakeikkojen puitteissa, mitä teen milloinkin. Pääasia on, että hommat hoituu ja kaikki tulee tehdyksi. On hienoa nähdä ja kokea, että työntekijöitä arvostetaan yrityksessä. Joustoa on molempiin suuntiin, niin esimiesten kuin työntekijöiden puolelta. Suurin työviihtyvyyteen vaikuttava tekijä on SHU:n hyvät tyypit.

Sähköasentajasta hissien vianhaun asiantuntijaksi

Olen työskennellyt SHU:lla seitsemän vuotta ja viihtynyt hyvin. Parasta työssä ovat työkaverit ja työympäristö. Meillä on hyviä suunnittelijoita ja johtajia, mikä vaikuttaa viihtyvyyteen ja siihen, että tekemisen meininki toteutuu. Hyvä fiilis tulee myös siitä, että opiskelu työn ohella on mahdollista. Opiskelen tällä hetkellä Metropolian AMK:ssa monimuotokoulutuksessa sähköinsinööriksi.
tekninen johtaja Toni Järvinen

Hissiasentajasta tekniseksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

Olen ollut SHU:lla yli kymmenen vuotta ja päässyt näkemään yrityksen monet vaiheet ja kasvun etulinjassa. Toimipisteitä on tullut lisää ja henkilöstön koko on tuplaantunut. Meillä on hyvä yhteishenki ja mahtava meininki. On hienoa nähdä, kun ihmiset kasvavat yhteen tiimiksi, joka puhaltaa yhteen hiileen ja noudattaa SHU:n brändiä ja mentaliteettia. Kaikilla on selkeä visio siitä, mitä halutaan ja mihin ollaan menossa. Yhdessä.