Modernisointi

Modernisoinnin tarkoituksena on nostaa vanhempien hissilaitteiden turvallisuus, käyttömukavuus, suorituskyky ja energiatehokkuus nykypäivän vaatimusten tasolle.

Katso video hissin modernisoinnista

Miksi modernisoida hissi?

Yleensä merkittävin syy hissin modernisointiin on kustannusten säästö. Ikääntyneen hissin korjauskustannukset kasvavat jatkuvasti ja hissiin tulee ennalta-arvaamattomia isoja korjauksia. Myös varaosien saatavuus heikkenee hissin ikääntyessä, mikä voi aiheuttaa sen, että hissi on pois käytöstä pitkiäkin aikoja ja hankaloittaa näin hissinkäyttäjien arkea.

Hissin modernisointi parantaa hissin suorituskykyä ja käyttömukavuutta. Myös hissin turvallisuus päivitetään tämän päivän vaatimusten tasolle ja energiankulutus pienenee uuden tekniikan myötä.

01

Nostokoneisto ja ohjauskeskus

Hissin nostokoneisto on joutunut elinkaarensa aikana kovalle rasitukselle. Vanhan hissin ongelma on usein huono pysähtymistarkkuus kerroksien välillä, sekä terävät liikkeelle lähdöt ja pysähtymiset. Uudella ohjauksella ja nostokoneistolla liikkuminen muuttuu pehmeäksi ja kerrostarkkuus on aina kohdallaan.

02

Sisustus ja ohjauspaneelit

Hissikori voidaan sisustaa udelleen jolloin ulkonäkö muuttuu uuden veroiseksi. Samalla kerrospainikkeet uusitaan ja kerroksiin lisätään näytöt hissin sijainnista. Myös hissikorin napistot uusitaan ja lisätään näytöt.

Hissin ulkoasu voidaan myös tehdä vanhaa kunnioittaen ja entistäen. Arvokiinteistöjen veteraanihissit ovat useimmiten taidokasta ja näyttävää käsityötä. Tällöin toteutamme modernisoinnin häivyttämällä uuden tekniikan piiloon näkyvistä.

Turvallisuudesta emme tingi, vaan tähtäämme aina turvallisuuden parantamiseen. Modernisoitien yhteydessä on myös mahdollisuus lisätä hissiin hälytyspuhelin tai vanhaan veräjälliseen hissiin lisää turvaa tuomaan veräjän väliinjäämissuoja.

Laajasta materiaalivalikoimastamme löytyy sopiva sisustus ja ohjauspaneeli kaikkiin hisseihin.

03

Korin ja tason ovet

Hissin vanhat kääntöovet sekä veräjälliset ovet voidaan säilyttää ja ne voidaan tarvittaessa ehostaa uudenveroisiksi. Ovien kunnostamisella saadaan siisti yleisilme aikaiseksi uusitun tai entistetyn hissikorin kanssa.

Uudet nykyaikaiset automaattiovet voidaan myös vaihtaa vanhojen kääntöovien tai veräjäovien tilalle hissin modernisoinnin yhteydessä. Tällöin saadaan myös ovista helppokäyttöisempiä.

04

Miksi valita SHU?

Palveluasenne

Teemme työmme suurella intohimolla hissejä ja asiakkaitamme kohtaan. Toimintamallimme perustuu avoimuuteen ja asiakkaiden kunnioitukseen. Olemme ketterä, emmekä kaavoihin kangistunut. Toimimme ripeästi ja olemme kohtuullinen. Olemme palvelualtis kumppani huolehtimaan asiakkaidemme hissi- ja nostolaitteista.

Pitkä kokemus ja ammattitaito

Meillä on kokemusta hissien huolto- ja asennuspalveluista jo lähes 40 vuoden ajalta. Olemme varmistaneet vuosikymmenien ajan kymmenien tuhansien ihmisten turvallisen liikkumisen joka päivä. Tuotamme palveluita asuin- liike- ja toimitilakiinteistöihin, julkisiin kohteisiin ja tuotantolaitoksiin.

Pitkä kokemus ja jatkuva uuden oppimisen kulttuuri takaavat, että henkilöstömme on ammattitaitoista ja meillä on vaativissakin kohteissa tarvittavaa erikoisosaamista.

Vaihtoehto globaaleille suuryrityksille

Useilla toiminta-alueillamme olemme ainut vaihtoehtoinen hissien huolto- ja asennuspalveluiden tuottaja monikansallisten suuryritysten rinnalla. Asiakkaamme arvostavat palveluasennettamme ja ketteryyttämme, johon pystymme keskisuurena yrityksenä.

05

Onko kysyttävää?

Meidän tiimimme on täällä auttaakseen sinua.

Projektimyynti ja
projektien työnjohto

040 751 7503
andreas.johnson@shu.fi

 

Andreas Johnson

Projektimyynti ja
projektien työnjohto