Hissihuolto

Hissihuolto

Hissilaitteet tarvitsevat säännöllistä ja asiantuntevaa huoltoa, jotta ne pysyvät toimivina ja turvallisina käyttää. Ammattitaidolla toteuttamamme ennakoiva  hissihuolto parantaa laitteen turvallisuutta, toimintavarmuutta ja käyttömukavuutta sekä pidentää laitteen käyttöikää. Ennakoivalla kunnossapidolla vähennämme hissin odottamattomia toimintahäiriöitä, mikä pienentää laitteen korjauskustannuksia.

Nopea ja joustava palvelu

Tarjoamme nopeaa ja joustavaa palvelua – ei pitkää jonotusta puhelinpalvelussa eikä joustamattomia toimintatapoja. Reaaliaikainen työnseuranta, kattava varaosavalikoimamme ja ammattitaitoiset asentajat takaavat nopean hissin korjauksen. Myös yhteyshenkilöt ovat hyvin tavoitettavissa. Päivystyspalvelumme toimii 24 h.

01

Kustannustehokkuus

Oikea huoltoväli ja tekemämme ennakoiva hissin kunnossapito ehkäisevät suurempia remontteja, jotka aiheuttavat merkittäviä kustannuksia. Et koskaan maksa turhasta, sillä emme tarjoa asioita, joita hissi ei tarvitse. Ylimääräisiltä menoeriltä säästävät myös ammattitaitoiset hissiasentajamme. Lisäksi reaaliaikainen paikannus ja asentajien mobiilipäätelaitteet kattavien laite- ja historiatietojen kera takaavat kustannustehokkaan palvelun.

02

Monimerkkiosaaminen

Meillä on vuosikymmenten kokemus ja vahva ammattitaito kaiken tyyppisistä, merkkisistä ja ikäisistä hissilaitteista. Hallitsemme kaikkien hissimerkkien huollot, korjaukset ja modernisoinnit. Varaosien löytyminen ja niiden asianmukainen asennus ei ole meillä hissin iästä, mallista tai valmistajasta kiinni. Varaosavalikoimamme on alan kattavin.

03

Artikkeleita hissihuollosta

SHU huoltaa Kauppakeskus Akselin liukuportaat ja hissit

Suomen Hissiurakointi Oy vastaa Kauppakeskus Akselin hissien ja liukuportaiden huolto- ja kunnossapitopalveluista. Sopimus kattaa kymmenet liukuportaat ja viisi hissiä. Yhteistyö käynnistyi helmikuussa 2022.

SHU:n vastuulliset askeleet kohti hiilineutraaliutta

Toteutimme vuonna 2021 CO2-päästöjen mittauksen Reforest Finland Oy:n kanssa ja SHU:n hiilijalanjälki vuodelta 2020 on 278 CO2e tonnia. Tulosten pohjalta teimme toimintasuunnitelman päästöjen vähentämiseksi ja kompensoimiseksi sekä laadimme hiilitiekartan kohti hiilineutraalia toimintaa.

Miten minimoida hissin turvallisuusriskit?

Suomessa on noin 60 000 hissiä, joista vanhimmat on valmistettu 1920-luvulla. Kun puhutaan hissien elinkaaresta ja turvallisuudesta, mitä sillä tarkoitetaan, … Continued