liukuportaat

Liukuportaat

Huollamme ja kunnossapidämme liukuportaita ja -käytäviä.

Liukuportaiden huolto

Liukuportaiden ja -käytävien huolto vaatii ammattitaitoa ja kokemusta. Suunnittelemme liukuportaille ja liukukäytäville yksilöllisen huolto-ohjelman, jonka avulla varmistamme laitteen turvallisen ja sujuvan käytön. Huollamme kaikki merkit ja mallit.

Päivystyspalvelumme toimii 24 h.

Liukuportaiden korjaus

Toteutamme liukuportaille ja liukukäytäville eri laajuisia korjauksia pienkorjauksista peruskorjauksiin. Teemme korjauksia kaikille liukuporrasmerkeille.

Hissit

Liukuportaisiin liittyviä artikkeleita

SHU huoltaa Kauppakeskus Akselin liukuportaat ja hissit

Suomen Hissiurakointi Oy vastaa Kauppakeskus Akselin hissien ja liukuportaiden huolto- ja kunnossapitopalveluista. Sopimus kattaa kymmenet liukuportaat ja viisi hissiä. Yhteistyö käynnistyi helmikuussa 2022.

SHU huoltaa Tays Keskussairaalan hissit ja liukukäytävät

Tays Keskussairaala hoitaa viidesosan suomalaisista Tampereen yliopistollinen sairaala eli Tays Keskussairaala on Pirkanmaan sairaanhoitopiirin sairaaloista suurin. PSHP:llä on toimintaa viidessä … Continued

SHU huoltaa HKL:n metroasemien suuret liukuportaat

Suomen Hissiurakointi Oy vastaa Helsingin kaupungin liikennelaitoksen (HKL) metroasemien liukuportaiden huolto- ja kunnossapitopalveluista. Sopimus kattaa kaikki kantametron pitkät liukuportaat, jotka sijaitsevat viidellä eri metroasemalla: Ruoholahdessa, Kampissa, Rautatientorilla, Hakaniemessä ja Sörnäisissä.