Liukuportaat

 

Huollamme ja korjaamme liukuportaita ja liukukäytäviä. Meillä on vankka kokemus liukuportaiden sekä -käytävien huollosta ja tarjoamme yksilöllisen huolto-ohjelman jokaiselle asiakkaallemme. Huolehdimme liukuportaista ja liukukäytävistä koko niiden elinkaaren ajan. Huollamme ja modernisoimme kaikkia merkkejä ja malleja.

 

Päivystyspalvelumme toimii 24/7.

 

 

Liukuportaiden huolto

Liukuportaiden ja -käytävien huolto vaatii ammattitaitoa ja kokemusta. Suunnittelemme liukuportaille ja liukukäytäville yksilöllisen huolto-ohjelman, jonka avulla varmistamme laitteen turvallisen ja sujuvan käytön. Huollamme kaikki merkit ja mallit.

Päivystyspalvelumme toimii 24 h.

Suomen-Hissiurakointi Oy Huolto

Liukuportaiden korjaus

Toteutamme liukuportaille ja liukukäytäville eri laajuisia korjauksia pienkorjauksista peruskorjauksiin. Teemme korjauksia kaikille liukuporrasmerkeille.

Hissit

Liukuportaiden ennakoiva kunnossapito

Ennakoivassa liukuportaiden kunnossapidossa ja oikealla huoltovälillä pyrimme pitämään liukuporraslaitteet aina hyvässä kunnossa ja välttämään suurempia remontteja, jotka saattavat aiheuttaa ylimääräisiä kustannuksia. Tämä on mahdollista, koska meidän tekniikkamme ja tietojärjestelmämme tarjoavat meille täydellisen ymmärryksen laitteistostamme ja mahdollistavat ennakoivan huollon.

Lisäksi olemme kehittäneet reaaliaikaisen paikannusjärjestelmän ja varustaneet asentajamme mobiilipäätelaitteilla, jotka sisältävät kattavat laite- ja historiatiedot. Nämä tekniikat takaavat kustannustehokkaan ja tehokkaan palvelun, sillä ne mahdollistavat nopean ja täsmällisen reagointiajan huolto- ja korjaustarpeisiin.

Huolto-ohjelmamme perustuu aina laitekohtaiseen huolto-ohjelmaan, joka määritellään vastaamaan laitteen tekniikkaa, käyttömäärää ja -ympäristöä sekä kiinteistökohtaisia erityisvaatimuksia. Tämä takaa, että jokainen laite saa juuri sen tarvitsemaa huoltoa ja varmistaa sen toiminnan ja turvallisuuden.

Tavoitteenamme on tarjota ennakoivaa huoltoa, joka pitää liukuporraslaitteet toimivina ja turvallisina käyttää pitkän aikavälin tavoitteen saavuttamiseksi. Ennakoimalla vältämme yllättävät osien rikkoutumiset ja käyttökatkot, mikä puolestaan varmistaa laitteiden pisimmän mahdollisen elinkaaren tasaisella kulurakenteella ilman ikäviä yllätyksiä. Huolehtimalla liukuporraslaitteistostamme ennakoivasti ja huolellisesti, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja luotettavuutta.

Suomen Hissiurakointi Oy Uudet tuotteet

Liukuportaiden modernisointi

Liukuportaat ovat teknisesti ja mekaanisesti monimutkaisia laitteita, joissa on useita suuria osakokonaisuuksia. Nämä osat ovat ajan mittaan saattaneet kulua tai muuttua teknisesti vanhentuneiksi. Onneksi niitä voidaan modernisoida erillisinä kokonaisuuksina, jolloin niiden elinkaari pidentyy. Täydellisessä modernisoinnissa voidaan hyödyntää aiemmin uusittuja osia, jolloin investoinnit eivät mene hukkaan. Lisäksi luonnonvarojen käyttöä voidaan vähentää, kun teräsrunkoa ja kulumattomia osia ei tarvitse uusia.

Vanhojen liukuportaiden modernisointi. Liukuportaat, jotka ovat vanhoja tai teknisesti vanhentuneita, voidaan modernisoida valmistusvuoden määräysten mukaisesti. Tämä parantaa niiden toimintavarmuutta ja turvallisuutta. On kuitenkin aina suositeltavaa lisätä turvallisuutta, esimerkiksi askelvaloilla ja harjoilla. Nämä lisävarusteet parantavat liukuportaiden näkyvyyttä ja varmistavat, että ne ovat turvallisia käyttää jokaisessa tilanteessa.

Älä jätä liukuportaiden ja -käytävien korjaustarpeita huomiotta, vaan ota yhteyttä meihin tänään! Huolehdimme kaikesta, jotta voit keskittyä liiketoimintaasi ilman huolta liukuportaiden ja -käytävien toiminnasta. Meidän korjauspalvelumme varmistaa, että laitteet toimivat turvallisesti ja sujuvasti joka päivä.

Suomen Hissiurakointi Oy Modernisointi

Kysy huoltotarjous.

Huoltomyynti

040 736 2869
oliver.vinni@shu.fi

 

Oliver Vinni

Huoltomyynti

Liukuportaisiin liittyviä artikkeleita