Liukuportaiden modernisointi

Yleensä merkittävin syy liukuportaiden modernisointiin on kustannusten säästö. Ikääntyneen liukuportaan korjauskustannukset kasvavat jatkuvasti ja portaisiin tulee ennalta-arvaamattomia isoja korjauksia. Myös varaosien saatavuus heikkenee portaiden ikääntyessä, mikä voi aiheuttaa sen, että portaat ovat pois käytöstä pitkiäkin aikoja ja hankaloittaa näin käyttäjien arkea.

Liukuportaiden modernisointi parantaa liukuportaiden suorituskykyä ja käyttömukavuutta. 

Täydellisessä modernisoinnissa (peruskorjauksessa) voidaan aiemmin uusitut osat käyttää hyödyksi, jolloin aiemmat investoinnit eivät mene hukkaan. Myös luonnonvaroja säästyy, kun teräsrunkoa sekä kulumattomia osia ei uusita. 

Ohjausjärjestelmä ja energiatehokkuus

Käytämme teollisuuskäyttöön tarkoitettuja laadukkaita komponentteja ja taajuusmuuttajia. Säilytämme Suomessa varastossa suurinta osaa kaikista tarvittavista varaosista. Uudella ohjausjärjestelmällä voidaan liukuportaaseen saada uusia energiansäästö ominaisuuksia, kuten tutka käynnistyminen ja pysähtyminen sekä erilaisia nopeuksia. Myös valaistus voidaan vaihtaa led-valaistukseksi.

01

Askelmat, ketjut ja pyörät

Askelketjun elinkaari on hyvin huollettuna yli viisitoista vuotta. Jo muutaman millin venymä ketjussa on liikaa. Kyseessä on siis todellinen tarkkuustyö. Käytämme tämän arvokkaan osan uusimiseen erittäin laadukasta eurooppalaista ketjua.

Liukuportaiden modernisoinnissa voidaan tarvittaessa uusia tai pinnoittaa myös liukuportaan askelmat.

02

Kaiteet, rullastot, vetolaitteet

Kaiteet ja niiden oheislaitteet vaikuttavat liukuportaan turvallisuuteen ja käyttömukavuuteen huomattavasti. Kaiteen liikkuessa huonosti ja pahimmillaan pysähtyessä välillä, saattavat heikosti liikkuvat ihmiset kaatua portaissa. Kaiteet myös kuluvat niiden ollessa jatkuvasti kosketuksissa käyttäjän kanssa.

03

Koneisto

Liukuportaan koneisto pyörittää porrasta satoja tunteja vuodessa. Ne ovat kuitenkin erittäin vahvoja ja kestävät usein huomattavasti pidempään kuin muut portaan kuluvat osat. Koneisto voidaan modernisoinnissa kunnostaa tai uusia kokonaan.

04

Ulkonäkö, turvallisuus ja energiatehokkuus

Portaiden turvallisuutta voidaan parantaa lisäämällä esim. turvaharjat askelmien viereen estämään kenkien jäämisen reunojen rakoihin. Lisäksi valaistusta parantamalla estetään kompastumisia.

Liukuportaat kuluttavat melko paljon sähköä. Monet vanhat portaat pyörivät pysähtymättä koko päivän. Modernisoitu, peruskorjattu liukuporras pysähtyy kun sitä ei käytetä ja käynnistyy henkilö kulkiessa siihen.

05

Miksi valita SHU?

Palveluasenne

Teemme työmme suurella intohimolla hissejä ja asiakkaitamme kohtaan. Toimintamallimme perustuu avoimuuteen ja asiakkaiden kunnioitukseen. Olemme ketterä, emmekä kaavoihin kangistunut. Toimimme ripeästi ja olemme kohtuullinen. Olemme palvelualtis kumppani huolehtimaan asiakkaidemme hissi- ja nostolaitteista.

Pitkä kokemus ja ammattitaito

Meillä on kokemusta hissien huolto- ja asennuspalveluista jo lähes 40 vuoden ajalta. Olemme varmistaneet vuosikymmenien ajan kymmenien tuhansien ihmisten turvallisen liikkumisen joka päivä. Tuotamme palveluita asuin- liike- ja toimitilakiinteistöihin, julkisiin kohteisiin ja tuotantolaitoksiin.

Pitkä kokemus ja jatkuva uuden oppimisen kulttuuri takaavat, että henkilöstömme on ammattitaitoista ja meillä on vaativissakin kohteissa tarvittavaa erikoisosaamista.

Vaihtoehto globaaleille suuryrityksille

Useilla toiminta-alueillamme olemme ainut vaihtoehtoinen hissien huolto- ja asennuspalveluiden tuottaja monikansallisten suuryritysten rinnalla. Asiakkaamme arvostavat palveluasennettamme ja ketteryyttämme, johon pystymme keskisuurena yrityksenä.

06

Onko kysyttävää?

Meidän tiimimme on täällä auttaakseen sinua.

Projektimyynti ja
projektien työnjohto

040 751 7503
andreas.johnson@shu.fi

 

Andreas Johnson

Projektimyynti ja
projektien työnjohto