Työpaikat

Toimintamme laajenee vahvasti kaikilla toiminta-alueillamme. Palkkaamme uusia tekijöitä tiimimme vahvistukseksi moniin eri tehtäviin: asentajia, työnjohtajia sekä toimihenkilöitä. Sinun ei tarvitse olla valmis hissialan ammattilainen, mutta motivaatio sellaiseksi kasvamiseksi ja tekninen osaaminen ovat edellytys alalla työskentelyyn sekä uudella uralla menestymiseen. Alla näet ajankohtaiset hakumme.

Avoimet työpaikat

Urasi alkaa tästä

Meillä viihdytään töissä!

Meillä viihdytään töissä!

Olemme iloisia ja ylpeitä kertoessamme, että työyhteisössämme viihdytään erinomaisesti. Maaliskuussa toteuttamamme työhyvinvointikysely paljasti mahtavat tulokset, jotka heijastavat sitä, mitä arvostamme yrityksessämme ja mitä pyrimme jatkuvasti edistämään -...

Työsuhdepyörä tekee hyvää keholle, mielelle ja työvireelle

Työsuhdepyörä tekee hyvää keholle, mielelle ja työvireelle

Suurimmalla osalla SHU:n pyöräedun hyödyntäneillä työntekijöillä on käytössä sähkömaastopyörä, mutta myös maantie-, cyclocross- ja gravelpyöriä on hankittu. Kilometrejä kertyy henkilöä kohden 100–500 kuukaudessa. Moni kertoo kunnon kasvaneen, unen laadun parantuneen, mielen piristyneen ja yleisen energiatason nousseen, mikä näkyy parempana vireenä niin työssä kuin vapaa-ajalla. Suurimmalla osalla arkiaktiivisuus on lisääntynyt huomattavasti työmatkapyöräilyn myötä.

hissin modernisointi

Urasi alkaa tästä

Meillä viihdytään töissä!

Olemme iloisia ja ylpeitä kertoessamme, että työyhteisös

Meillä viihdytään töissä!

Sähkö- ja elektroniikka-asentajasta hissialan tekniseksi asiantuntijaksi

SHU:n tekninen asiantuntija, Niki Kujala, innostui nuorena a

Sähkö- ja elektroniikka-asentajasta hissialan tekniseksi asiantuntijaksi

Työsuhdepyörä tekee hyvää keholle, mielelle ja työvireelle

Suurimmalla osalla SHU:n pyöräedun hyödyntäneillä työn

Työsuhdepyörä tekee hyvää keholle, mielelle ja työvireelle

Työpaikka & Historia

43

70+

7+

4k+

Suomen Hissiurakointi Oy 43 vuotta!

Suomen Hissiurakointi Oy on perustettu vuonna 1981.

Yli 70 työntekijää

Yritys on kasvanut yhden miehen yrityksestä yli 70 henkilön työllistäväksi merkittäväksi hissialan toimijaksi.

Toimipisteitä seitsemässä eri kaupungissa

Toimipisteitä seitsemässä eri kaupungissa: Helsingissä, Tampereella, Lahdessa, Kuopiossa, Mikkelissä, Varkaudessa ja Savonlinnassa.

Yli neljä tuhatta hissilaitetta

Vastaamme yli 4000 laitteen huolloista valtakunnallisesti.

Miksi meille töihin

Työturvallisuus

Työturvallisuus on toimintamme tärkeimpiä kulmakiviä.

Kannustamme työntekijöitämme tekemään päivittäisiä turvallisuushavaintoja sekä läheltä piti raportteja.

Turvallisuutta parannetaan jatkuvalla koulutuksella sekä tiedottamisella. Kaikki tehdyt turvallisuushavainnot sekä läheltä piti raportit tutkitaan ja käydään perusteellisesti läpi henkilöstömme kanssa.

Työn aloittaessa työntekijämme on ohjattu tekemään riskien arviointi ja keskeyttämään työ sekä pyytämään tukea mikäli sitä ei pysty turvallisesti jatkamaan. Yhdessä teemme toimenpiteet, jolla työ voidaan saattaa turvallisesti loppuun asti.

Työhyvinvointi - Henkilöstötyytyväisyys

Kannustamme henkilöstöämme aktiiviseen arkeen ja tuemme työntekijöiden hyvinvointia mm. liikunta-, ja kulttuuriseteleillä sekä työsuhdepolkupyörällä.Hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen toiminnan perusta. Hissiasentajien työ on usein fyysisesti vaativaa ja kuormittavaa. Hyvä terveys ja fyysiset voimavarat edesauttavat kokonaisvaltaista jaksamista ja työkykyä sekä ehkäisevät samalla sairauspoissaoloja. SHU:lla on käytössä laajat työterveyspalvelut ja ammattiapua on kaikissa tilanteissa, niin fyysisen oireen kuin muiden haasteiden tai tilanteiden kanssa. Tukena ovat työterveyshuollon ammattihenkilöt sekä esihenkilöt varhaisen tuen mallin avulla.

 

Koulutus

Parhaan palvelun takaaminen edellyttää jatkuvaa osaamisen kehittämistä. Noudatamme henkilöstön kouluttamisessa vuosikellon mukaista koulutussuunnitelmaa, joka sisältää työturvallisuutta- ja ammattitaitoa yläpitävää koulutusta esimerkiksi sähkötyöstä, hissiturvallisuudesta ja ensiavusta. Tämän lisäksi tarjoamme esimiehille jatkuvaa valmennusta esimies työhön. Järjestämme henkilöstöllemme koulutusta yhteensä yli 200 päivää vuodessa. Koulutamme oppisopimuksella hissiasentajia jatkuvasti noin 5kpl samanaikaisesti.

Edut työntekijöillemme

Yrityksessämme on alan parhaat työedut. Tarjoamme täydet liikunta- ja kulttuuriedut Smartumilta, työsuhdepyörä edun josta työnantaja tarjoaa 50 %, laajennetun työterveyshuollon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohella.

Hyvä työyhteisö

Meillä on rento ilmapiiri ja huippuluokan henkilöstötyytyväisyys. Panostamme hyvään perehdytykseen ja tarjoamme teknisen asiantuntijatiimimme tuen.

 

Avoin työhakemus

Palkkaamme uusia tekijöitä tiimimme vahvistukseksi moniin eri tehtäviin: asentajia, työnjohtajia sekä toimihenkilöitä.

Koska asenne on se mikä meillä ratkaisee, ei aikaisempi kokemus alalta ole välttämätöntä. Motivaatio tulla hissialan ammattilaiseksi  ja tekninen osaaminen ovat edellytys alalla työskentelyyn sekä uudella uralla menestymiseen.

Kerrothan hakemustekstissä, millaisista tehtävistä yrityksessämme olet kiinnostunut. Mainitse myös mille paikkakunnalle haet töihin.

Onko kysyttävää?

Meidän HR-tiimimme on täällä auttaakseen sinua.

HR- ja markkinointi

050 4440 781
veera.rantanen@shu.fi

 

Veera Rantanen

HR- ja markkinointi

Toimipisteet

Beckerintie 7
00410 Helsinki

Vaittintie 15 C 2
33960 Pirkkala

Rataskatu 10
15700 Lahti

Rahtitie 3
50120 Mikkeli

Olavinkatu 43 A
57100 Savonlinna

Käärmeniementie 31
78200 Varkaus

Volttikatu 12
70700 Kuopio

Koivupurontie 4
40320 Jyväskylä