Palveluasenne

Teemme työmme suurella intohimolla hissejä ja asiakkaitamme kohtaan. Toimintamallimme perustuu avoimuuteen ja asiakkaiden kunnioitukseen. Olemme ketterä, emmekä kaavoihin kangistunut. Toimimme ripeästi ja olemme kohtuullinen. Olemme palvelualtis kumppani huolehtimaan asiakkaidemme hissi- ja nostolaitteista.

01

Pitkä kokemus ja ammattitaito

Meillä on kokemusta hissien huolto- ja asennuspalveluista jo 40 vuoden ajalta. Olemme varmistaneet vuosikymmenien ajan kymmenien tuhansien ihmisten turvallisen liikkumisen joka päivä. Tuotamme palveluita asuin- liike- ja toimitilakiinteistöihin, julkisiin kohteisiin ja tuotantolaitoksiin.

Pitkä kokemus ja jatkuva uuden oppimisen kulttuuri takaavat, että henkilöstömme on ammattitaitoista ja meillä on vaativissakin kohteissa tarvittavaa erikoisosaamista.

02

Vaihtoehto globaaleille suuryrityksille

Useilla toiminta-alueillamme olemme ainut vaihtoehtoinen hissien huolto- ja asennuspalveluiden tuottaja monikansallisten suuryritysten rinnalla. Asiakkaamme arvostavat palveluasennettamme ja ketteryyttämme, johon pystymme keskisuurena yrityksenä.

03

Yli 90-vuotiaan hissin modernisointi historiaa kunnioittaen

Suomen Hissiurakointi toteutti historiallisessa kaupunginosassa, Kaartinkaupungissa, 1930-luvulla asennetun hissin modernisoinnin.

SHU Yhteys -palvelulla optimoit kiinteistösi hissilaitteiden tulevaisuuden

Tekoälyä hyödyntävä huoltokirjajärjestelmä on aina askeleen edellä SHU Yhteys -palvelu on tekoälyä hyödyntävä ennakoivan huollon huoltokirjajärjestelmä hissilaitteille. Yhteys-palvelu kerää reaaliaikaisesti … Continued

Savonia-ammattikorkeakoulun Iisalmen kampuksen hissin modernisointi

SHU on huoltanut Savonia-ammattikorkeakoulun Iisalmen kampuksen hissiä vuodesta 2020 alkaen osana Sansian sopimusta. Tarve hissin modernisoinnille heräsi tilaajan toimesta sopimuksen … Continued