Hissi

Huolehdimme hisseistä koko niiden elinkaaren ajan. Asennamme uusia hissejä. Huollamme ja korjaamme hissejä ennakoivan kunnossapidon periaatteiden mukaisesti. Kun hissi on tullut siihen ikään, että pelkkä kunnossapito ei enää riitä, peruskorjaamme tai modernisoimme hissin jatkaaksemme sen elinkaarta. Pyrimme antamaan hisseille mahdollisimman pitkän iän ympäristöä säästäen.

Hissihuolto

Hissien toimivuus ja turvallisuus edellyttävät säännöllistä ja asiantuntevaa huoltoa. Ammattitaidolla toteuttamamme ennakoiva hissihuolto parantaa laitteen turvallisuutta, toimintavarmuutta ja käyttömukavuutta sekä pidentää laitteen käyttöikää. Ennakoivalla kunnossapidolla vähennämme hissin odottamattomia toimintahäiriöitä, mikä pienentää laitteen korjauskustannuksia.

Laaja varaosavalikoimamme ja ammattitaitoiset asentajamme takaavat ripeän vikakorjauspalvelun. Vastuullamme on tuhansien hissien huolto ja kunnossapito ympäri Suomea.

Suomen-Hissiurakointi Oy Huolto

Hissin korjaus

Teemme hisseille kaiken laajuisia korjauksia pienkorjauksista aina laajoihin peruskorjauksiin. Meillä on vankka ammattiosaaminen ja laaja varaosavalikoima, joten hissin merkillä ja mallilla ei ole merkitystä.

Toteutamme peruskorjauksia eri ikäisille ja merkkisille hisseille täysin räätälöidysti. Peruskorjauksen sisältö suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Peruskorjauksessa uusimme esimerkiksi vanhan nostokoneiston tai elinkaaren päähän tulleen sähkötekniikan. Vahvalla ammattitaidolla suunnittelemamme ja toteuttamamme korjaus on aina kiinteistön omistajan sijoitus tulevaisuuteen.

Hissit

Hissin modernisointi

Hissilaitteet, kuten mitkä tahansa laitteet, kuluvat käytössä. Pelkkä kunnossapito ei riitä takaamaan niiden toimivuutta vuosikausien käytön jälkeen. Modernisoinnin tarkoituksena on nostaa hissin suorituskyky tämän päivän vaatimustasolle. Lähtökohtina ovat turvallisuuden ja luotettavuuden parantaminen, käyttömukavuuden lisääminen sekä kustannusten säästö energian kulutuksessa ja korjauskustannuksissa. Myös hissikorin sisustus voidaan uusia tai entisöidä ja parantaa näin hissin sekä samalla koko kiinteistön ilmettä.

Suunnittelemme kohteet varmoiksi, toimiviksi kokonaisuuksiksi ja toteutamme ne ”avaimet käteen” -periaatteella. Takaamme hankintojen toimivuuden tulevaisuudessakin.

Lue lisää

Suomen Hissiurakointi Oy Modernisointi

Uudet hissit

Tuotevalikoimamme on laaja ja kattava. Toimitamme erilaisia henkilö- ja tavarahissejä, sekä kevyt- ja invahissejä. Olemme toimittaneet hissejä mm. sairaaloihin, tehtaisiin, hotelleihin ja asuintaloihin. Asennamme hissejä myös hissittömiin taloihin. Erikoisosaamista vaativat kohteet ovat erityisalaamme.

Lue lisää

Suomen Hissiurakointi Oy Uudet tuotteet
Miksi SHU?

Miksi SHU?

Suomen Hissiurakointi Oy on Suomen neljänneksi suurin hissialan yritys, joka on toiminut alalla yli 40 vuotta. SHU on täysin kotimainen perheyritys ja meillä on seitsemän toimipistettä. Huollamme ja modernisoimme kaikkien valmistajien hissejä, liukuportaita ja...

Miksi hissihuollon kilpailutus kannattaa?

Miksi hissihuollon kilpailutus kannattaa?

Taloyhtiön ja kiinteistöosakeyhtiön osakkaiden yhteinen etu on kustannustehokkaat yhteiset palvelut. Kiinteistönhoidon ja huoltopalveluiden sopimuksia kilpailutetaan joissakin taloyhtiöissä säännöllisesti, toisissa harvoin. Yhteistä niille on kuitenkin se, että usein...

Mitä vastuullisuus tarkoittaa hissihuollossa?

Mitä vastuullisuus tarkoittaa hissihuollossa?

Vastuullisuus on maailmanlaajuisesti kasvava trendi, niin yksilön toiminnassa, kuin liiketoiminnan palveluissa ja kehityksessä. Keskustelu ilmastonmuutoksesta, kiertotaloudesta ja kestävästä kehityksestä käy kuumana, jonka myötä yhä useamman yksilön ja yrityksen toiminta on muuttunut vihreämmäksi ja arvoihin lukeutuu lähes aina myös vastuullisuus. 

Miksi hissejä huolletaan?

Miksi hissejä huolletaan?

Onko työlistallasi hissihuollon kilpailuttaminen? Oletko ehkä lykännyt sitä, koska et ole aivan varma, mistä nykyinen hinta koostuu ja koko tehtävä tuntuu siksi sekavalta? Tiedätkö, mitä pyytää ja minkälaista palvelua on mahdollista saada? Anna meidän auttaa ja pyydä vaihtoehtoinen tarjous, me kerromme selkeästi, mitä meiltä saa rahan vastineeksi.

Hissin peruskorjaus sisältää usein seuraavia asioita 

  1. Laitteiden ja komponenttien tarkastus ja mahdollinen korjaus tai vaihto.
  2. Sähkö- ja mekaniikkajärjestelmien tarkistus ja korjaus.
  3. Huoltotyön ja korjauksen tekeminen kuluneiden osien korvaamiseksi.
  4. Uusien turvallisuusstandardien mukaisten laitteiden ja järjestelmien asentaminen.
  5. Uuden kalustuksen, kuten kojelaudan, valaisimien ja käyttöpaneelin asentaminen.
  6. Ulkoasuun ja värimaailmaan liittyvät parannukset.
  7. Koko hissin tai sen osien maalaus tai pinnoitus.

Peruskorjauksen tavoitteena on parantaa hissin toimintavarmuutta, turvallisuutta ja ulkoasua. Samalla hissin elinkaarta voidaan jatkaa vähentäen tarvetta uuden hankinnalle.

Palvelu

Tarjoamme yksilöllisiä ratkaisuja jokaiseen tarpeeseen, ja suunnittelemme kohteet varmoiksi, toimiviksi kokonaisuuksiksi. Meillä on vuosien kokemus hissien suunnittelusta ja asennuksesta, ja olemme erittäin ammattitaitoisia tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen tuloksen.

Haluamme tarjota sinulle avaimet käteen -periaatteella toteutettavan ratkaisun, jotta voit keskittyä muihin tärkeisiin asioihin. Hoidamme kaiken hissin suunnittelusta käyttöönottoon ja loppusiivoukseen asti, jotta sinun ei tarvitse huolehtia teknisistä yksityiskohdista.

Me tiedämme, että hissin toimivuus on tärkeää yrityksen toiminnalle, ja takaamme hankintojen toimivuuden myös tulevaisuudessa. Olemme valmiita tekemään yhteistyötä sinun kanssasi varmistaaksemme, että saat parhaan mahdollisen tuloksen. Meidän asiantuntij

Erikoismitoitetut hissit

Erikoismitoitukset ovat haasteellisia kohteita, joissa tarvitaan erityistä osaamista ja kokemusta. Tämä on meidän erikoisalaamme. Me olemme erikoistuneet erikoismitoituksiin ja tarjoamme ratkaisuja vaativimpiin tarpeisiin. Pitkä historiamme aikana olemme keränneet vankan kokemuksen erikoishissien asentamisesta ja kehitelleet tämän alan taitomme huipputasolle.

Olemme luoneet kattavat hankintakanavat, jotka mahdollistavat meidän tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja toimivia hissejä erilaisissa kohteissa. Tämä erottaa meidät kilpailijoistamme ja mahdollistaa meidän tarjota ratkaisuja, joihin kilpailijamme eivät pysty.

Me toteutamme kaiken avaimet käteen -periaatteella ja huolehdimme kaiken suunnittelusta, asentamisesta, käyttöönottoon ja loppusiivoukseen asti. Takaamme, että hankinnat toimivat täydellisesti myös tulevaisuudessa ja tarjoamme jatkuvan huollon ja tukipalvelut niiden toimivuuden varmistamiseksi.

Meidän suosituimpia mallejamme

Pystyhissi

B385 -pystyhissi on innovatiivinen ja turvallinen ratkaisu, joka tarjoaa helpon pääsyn erilaisiin kohteisiin. Se on suunniteltu täyttämään erilaiset tarpeet ja vaatimukset, ja siitä on tehty helppokäyttöinen. Se on täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat yhdistää turvallisuuden ja mukavuuden.

B385 -hissi tarjoaa jopa 3 metriä nostokorkeutta ja kykenee kantamaan 385 kg painoa. Se soveltuu sekä ulko- että sisäkäyttöön ja sen voi mukauttaa erilaisiin tarpeisiin. Hissin käyttäjän turvallisuus on aina ensisijalla, ja se on varustettu turvakytkimellä, joka estää mahdolliset onnettomuudet. Lavan lattian kuviointi on tehty liukastumisten estämiseksi.

B385 -pystyhissi tarjoaa mahdollisuuden helpompaan liikkumiseen ja pääsyyn korkeammille paikoille erityisesti liikuntarajoitteisille. Se on erinomainen ratkaisu niille, jotka haluavat yhdistää turvallisuuden, mukavuuden ja helppokäyttöisyyden. Tämä erittäin luotettava ja turvallinen ratkaisu antaa sinulle mahdollisuuden saavuttaa uusia tasoja ja tehdä liikkumisesta entistä helpompaa.

Kevythissi

A4-kevythissi on erinomainen vaihtoehto niille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja edullisen hissin kohteeseen, jossa tarvitaan suuria kapasiteetteja tavaroiden ja ihmisten kuljetukseen. Tämä ruotsalaisvalmisteinen hissi tarjoaa täydellisen yhdistelmän tehokkuutta ja edullisuutta, mikä tekee siitä erittäin suositun vaihtoehdon 2-5 kerroksisille kiinteistöille.

A4-kevythissi on erittäin helppo asentaa ja se ei vaadi mittavia rakennusteknisiä töitä. Se sisältää itsekantavan teräsrakenteisen kuilun, ja lasirakenteinen kuilu on saatavana lisähintaan. Hissi on myös saatavana läpimentävänä, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon puutteellisesti valaistuille alueille.

Turvallisuus on aina tärkeää ja A4-kevythissi ei jätä tätä asiaa huomiotta. Hissi on varustettu sähköisellä hätälaskulla, joka mahdollistaa ongelmatilanteessa helpon pelastamisen. Hissin lattian kuviointi on suunniteltu estämään liukastumiset ja se on varustettu turvakytkimellä, joka pysäyttää liikkeen, jos kohdataan este.

Yhteenvetona A4-kevythissi on erinomainen vaihtoehto niille, jotka tarvitsevat tehokkaan, edullisen ja turvallisen hissin 2-5 kerroksisiin kiinteistöihin. Sen helppokäyttöinen ja tehokas suunnittelu tekee siitä loistavan valinnan kohteisiin, joissa tarvitaan suuria kapasiteetteja ja minimoitua rakennusteknisiä töitä.

Sairaaloihin

A1000-kevythissi tarjoaa edullisen ratkaisun 2-5 kerroksisiin kiinteistöihin, jotka tarvitsevat suurikokoista hissiä tavaroiden ja ihmisten kuljetukseen. Valmistettu Ruotsissa, tämä hissi sisältää itsekantavan teräsrakenteisen kuilun ja lasirakenteisen kuilun on saatavilla lisähintaan. A1000-kevythissi on helppo asentaa, sillä sen tarve kuilukuopalle ja ylätilaratkaisulle on minimoitu. Hissi on saatavilla myös läpäisevänä, ja sen sähköinen hätälasku tekee pelastamisesta helpon ja turvallisen. Tämä hissi tarjoaa luotettavan ja edullisen ratkaisun erilaisiin tarpeisiin ja antaa käyttäjilleen mahdollisuuden liikkua kerrosten välillä nopeasti ja helposti.

FL Tavarahenkilöhissit

FL-tavarahenkilöhissit tarjoavat monipuolisen ratkaisun erilaisiin kuljetus tarpeisiin, ja ne ovat erittäin edullinen vaihtoehto. Ne tarjoavat suuren kuormitustason ja laajan valikoiman malleja eri tarpeisiin, mikä mahdollistaa yksilöllisen räätälöinnin asiakkaan toiveiden mukaiseksi. Nämä hissit on valmistettu Ruotsissa ja ne ovat hiljaisia, miellyttäviä käyttää ja niiden huolto- ja ylläpitokustannukset ovat alhaiset.

Nämä tavarahenkilöhissit tarjoavat myös luotettavan ja turvallisen ratkaisun erilaisiin kuljetus tarpeisiin. Niissä on käytetty vakiotekniikkaa, jota kaikki hissihuoltoyhtiöt tuntevat, mikä tekee niiden ylläpidosta ja huollosta helppoa ja kustannustehokasta. Käytön aikana nämä hissit tarjoavat hiljaista ja miellyttävää käyttökokemusta ja ne voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan, joka tekee niistä täydellisen ratkaisun erilaisiin kuljetus tarpeisiin.

Pikkuhissi

Saksalaisvalmisteiset BKG-pikkuhissit tarjoavat laadukkaan ja tehokkaan ratkaisun pientavaran kuljetukseen. Niiden erilaiset malli-, kuormitus- ja mitoitusvaihtoehdot takaavat, että hisseistä löytyy sopiva ratkaisu jokaiseen tarpeeseen. Hissit soveltuvat esimerkiksi keittiöiden, postitoimistojen tai muiden tilojen, joissa tarvitaan pientavaran kuljetuksen helpottamista.

BKG-pikkuhissit tarjoavat erittäin korkean tason teknisestä laadusta ja turvallisuudesta. Niiden nopeudet vaihtelevat 0,15 – 0,45 m/s ja ne pystyvät kuormittamaan jopa 300 kg. Hissit on valmistettu saksalaisilla laatustandardeilla, joten ne tarjoavat pitkäikäisen ja luotettavan ratkaisun pientavaran kuljetukseen.

Lisäksi BKG-pikkuhissit on suunniteltu erittäin helppokäyttöisiksi ja käytön aikana hiljaisiksi, joten ne eivät häiritse tilan käyttäjiä. Niiden huolto ja ylläpito on myös helppoa, sillä ne käyttävät standardoidulla tekniikalla varustettuja osia.

Yhteenvetona BKG-pikkuhissit tarjoavat laadukkaan ja tehokkaan ratkaisun pientavaran kuljetukseen, ja ne soveltuvat erinomaisesti erilaisiin tarpeisiin. Investointi BKG-pikkuhissiin tarkoittaa luotettavaa, turvallista ja helppokäyttöistä ratkaisua pientavaran kuljetukseen tulevaisuudessakin.

24h vikailmoitukset

Vikailmoituksia varten olemme valmiina 24/7. Päivystämme vuorokauden ympäri ja tarjoamme nopeita ratkaisuja hätätilanteissa ja kiireellisissä vikakorjauksissa. 

24h 0800 555 122

Kiireettömän vian ilmoitusmahdollisuus

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä ei-kiireellisiä vian ilmoituksia tämän lomakkeen kautta. Mikäli vikatilanne vaatii välitöntä huomiota, ota yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse. Vastaanotamme ja käsittelemme kiireettömän vikailmoituksen mahdollisimman pian, viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.