K-Citymarket Malmin tavarahissien täydellinen modernisointi

K-Citymarket Malmi koki kesällä 2023 mittavan remontin, johon sisältyi myös kahden tavarahissin perusteellinen uudistaminen. Tavarahissit, jotka olivat peräisin vuodelta 2000 ja peruskorjattu viimeksi vuonna 2011, olivat tulleet tiensä päähän niiden kärsiessä toistuvista toimintahäiriöistä ja teknisistä vioista.

Tavarahissien tekniikan täydellinen päivitys turvaa sujuvan toiminnan

Hissien tekniikka päätettiin päivittää tähän päivään samalla kun K-Citymarket teki laajamittaista remonttia koko myymälässään. Vanha tekniikka oli osoittautunut epäluotettavaksi ja häiriöitä esiintyi mm. ohjausjärjestelmässä ja automaattiovissa, joiden kestävyys oli jäänyt jälkeen kovan ja vaativan käytön lomassa. Hissien käyttöhäiriöt aiheuttivat haittaa myymälän varaston sujuvalle toiminnalle ja kaikille hissien käyttäjille.

 

Hissien modernisointiprojektin toteutus vaatii erityistä suunnittelua ja tarkkaa projektinjohtoa

K-Citymarket Malmin tavarahissien modernisointiprojekti alkoi elokuussa ja kesti kuusi viikkoa. Molempien hissien tekniikka uusittiin perusteellisesti, mukaan lukien sähköistys ja ohjausjärjestelmä. Myös sisustus koki huomattavan uudistuksen. Projekti vaati erittäin tarkkaa organisointia ja tavallista enemmän resursseja, jotta raskaiden osien siirrot olivat turvallisia hyvin vilkkaassa ja paikoin ahtaassa varastoympäristössä.

Uudistuneet hissit kuljettavat päivittäin suuria kuormia ja palvelevat tyytyväisiä käyttäjiä

“Tavoitteena oli tehostaa tavarahissien suorituskykyä, lisätä turvallisuutta ja käyttömukavuutta sekä luoda esteettisesti miellyttävämpi ympäristö käyttäjille. Projekti sujui hyvin ja lopputulos on onnistunut”, kertoo SHU:n projektien työnjohtaja Andreas Johnson.


Lue lisää hissien modernisoinnista

Työpaikka & Historia

43

70+

7+

4k+

Suomen Hissiurakointi Oy 43 vuotta!

Suomen Hissiurakointi Oy on perustettu vuonna 1981.

Yli 70 työntekijää

Yritys on kasvanut yhden miehen yrityksestä yli 70 henkilön työllistäväksi merkittäväksi hissialan toimijaksi.

Toimipisteitä seitsemässä eri kaupungissa

Toimipisteitä seitsemässä eri kaupungissa: Helsingissä, Tampereella, Lahdessa, Kuopiossa, Mikkelissä, Varkaudessa ja Savonlinnassa.

Yli neljä tuhatta hissilaitetta

Vastaamme yli 4000 laitteen huolloista valtakunnallisesti.