Vahvasti kasvavaan hissialan huipputiimiin mahtuu aina yksi ammattilainen lisää

17 Nov, 2022

Asiat liikkeessä vahvalla ammattitaidolla vuodesta 1981

Suomen Hissiurakointi Oy on yksi Suomen suurimmista hissialan yrityksistä, joka on toiminut alalla yli 40 vuotta. SHU on täysin kotimainen perheyritys, jonka toiminta on alkanut pääkaupunkiseudulla, josta se on kasvanut valtakunnalliseksi toimijaksi, jolla on nykyään seitsemän eri toimipistettä. SHU on täyden palvelun hissitalo, jonka palveluihin kuuluu laadukkaat hissien, nosto-ovien sekä liukuportaiden huolto-, korjaus-, asennus- ja modernisointipalvelut.

Intohimolla hissejä ja alan asiantuntijuutta kohtaan

SHU:n toiminta on aina perustunut vahvaan asiantuntijuuteen ja erityisosaamiseen. Pitkä kokemus ja jatkuva uuden oppimisen malli takaavat, että koko henkilöstö on ammattitaitoista ja erittäin vaativissakin kohteissa löytyy tarvittavaa erikoisosaamista. SHU:n henkilöstö koostuu monenikäisistä osaajista, joilla myös työuran pituus vaihtelee paljon. Tietotaitoa ja erikoisosaamista pyritään aina aktiivisesti siirtämään ja jakamaan kollegoille, jotta kaikki osaaminen ja potentiaali yrityksen sisällä saadaan hyödynnettyä maksimaalisesti.

Jokaisella on mahdollisuus kehittyä, kouluttautua ja edetä uralla

Työntekijöiden mahdollisuudet kouluttautua ja edetä uralla ovat saaneet henkilöstömme sitoutumaan yritykseemme sekä lisänneet heidän työviihtyvyyttä. SHU:lla kannustetaan työnkiertoon ja työntekijöiden urakehitystä tuetaan. Sisäisiä koulutuksia järjestetään säännöllisesti, joissa päivitetään ja kehitetään henkilöstön osaamista. Yksilön ammatillista kasvua tuetaan mahdollisuudella kouluttautua työn ohessa. Työtehtävän tarpeen ja oman kiinnostuksen mukaan on mahdollista käydä tutkintoonkin asti valmistava koulutus. SHU tekee tiivistä yhteistyötä Taitotalon kanssa, jossa koulutetaan mm. hissiasentajia.

SHU:lla viihdytään ja työtyytyväisyys on korkealla tasolla

SHU toteuttaa henkilöstötyytyväisyyskyselyn vuosittain ja viimeisimmät tulokset olivat mahtavat. Keskiarvojen mukaan työntekijöiden työhyvinvointi on yleisesti erittäin hyvällä tasolla, työkyky on erinomainen ja stressitaso on melko matala. Työnantajaan sitoutumisessa saatiin myös erinomainen tulos, mikä kertoo suuresta suosittelijoiden määrästä. Parhaimmat tulokset saatiin esihenkilöiden toiminnasta, työyhteisön toimivuudesta sekä omasta työstä. Omaa esihenkilöä pidetään SHU:lla helposti lähestyttävänä ja työntekijät kokevat, että heidän esihenkilönsä luottaa heihin ja on reilu kaikkia kohtaan.

Henkilöstön hyvinvointia tuetaan monipuolisesti

SHU:lla henkilöstön hyvinvointia tuetaan kannustamalla aktiiviseen elämäntapaan. Työpaikalla työtilat ja ympäristö pidetään viihtyisänä. Työntekijöiden ergonomia on huomioitu ja henkilöstöä kannustetaankin käyttämään erilaisia ergonomisia tuoleja ja sähköpöytiä. Työsuhde-etuihin kuuluu laaja työterveyshuolto sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Uusimpana etuna on pyöräetu, jonka moni innokas on ottanut käyttöön ja kilometrejä on kertynyt huimasti, niin työmatkojen muodossa kuin vapaa-ajallakin.

Vahva kasvu tarvitsee tuekseen vahvoja tekijöitä

SHU on kasvanut yrityksenä voimakkaasti, niin huollettavan laitekannan, kuin henkilöstön osalta. Viime vuosina olemme panostaneet erityisesti toimintamallien ja prosessien kehitykseen tavoitteena palvelun laadun ja asiakaskokemuksen nostaminen yhä korkeammalle tasolle. Haluamme olla jokaisella osa-alueella alan parhaita ja koko henkilöstömme on sitoutunut tähän tavoitteeseen. Tällä hetkellä meitä on jo yli 70. Kasvumme ja kehityksemme jatkuu edelleen, ja tarvetta on erilaisille osaajille useammassa toimipisteessä. Tarjoamme aina hyvän perehdytyksen työhön, monipuoliset työtehtävät, vaihtelevat työpäivät sekä laadukkaat työvälineet. Tukena on aina esimies sekä mukavat ja avuliaat kollegat.

Haluatko osaksi meidän huipputiimiä? Ota yhteyttä tai lähetä hakemus.


Avoimet työpaikat sivulle tästä

Lue tästä SHU:n urapolkutarinoita

Lue tästä: Henkilöstötyytyväisyyskyselyssä mahtavat tulokset