Suomen Hissiurakointi Oy solmi merkittävän hissien huolto- ja kunnossapitosopimuksen Lahden Tilakeskuksen kanssa

Suomen Hissiurakointi aloitti Lahden Tilakeskuksen hissien huolto- ja kunnossapitopalveluiden toimittajana 1.10.2020. Uuden yhteistyösopimuksen myötä Suomen Hissiurakoinnin vastuulle siirtyy kokonaisuudessaan kaikkien Lahden Tilakeskuksen kiinteistöjen hissilaitteet, joita on yhteensä noin 100 kappaletta, kymmenissä eri toimitilakohteissa.

Sopimuksen tavoite on tarjota erinomainen käyttäjäkokemus Lahden kaupungin toimitilakiinteistöjen asiakkaille ja työntekijöille varmistamalla hissilaitteiden moitteeton toimivuus sekä kaikkien käyttäjien sujuva, esteetön ja turvallinen liikkuminen kohteissa.

Tilakeskus hallinnoi Lahden kaupungin omistamaa toimitilakantaa, joka kattaa yhteensä noin 500 000 neliötä. Tilakeskus järjestää Lahden kaupungin organisaatiolle tarpeiden mukaiset toimitilat sekä kiinteistö- ja käyttäjäpalvelut. Tilakeskus vastaa myös toimitilakannan teknisestä kunnosta, tuottavuudesta ja kehittämisestä. Lahden Tilakeskus on kaupunginhallituksen konserni- ja tilajaoston alainen kunnallinen taseyksikkö.

Lahden Tilakeskuksen kanssa solmittu yhteistyösopimus vahvistaa asemaamme Päijät-Hämeen talousalueella merkittävänä hissien huolto-, kunnossapito- ja asennuspalveluita tuottavana yrityksenä. Olemme erittäin iloisia siitä, että pääsimme palveluntuottajaksi Lahden Tilakeskukselle, kertoo Suomen Hissiurakoinnin toimitusjohtaja Tomi Rantanen.  

Lisätiedot:
Suomen Hissiurakointi Oy, Tomi Rantanen, tomi.rantanen@shu.fi, 040 519 6139

 

Työpaikka & Historia

43

70+

7+

4k+

Suomen Hissiurakointi Oy 43 vuotta!

Suomen Hissiurakointi Oy on perustettu vuonna 1981.

Yli 70 työntekijää

Yritys on kasvanut yhden miehen yrityksestä yli 70 henkilön työllistäväksi merkittäväksi hissialan toimijaksi.

Toimipisteitä seitsemässä eri kaupungissa

Toimipisteitä seitsemässä eri kaupungissa: Helsingissä, Tampereella, Lahdessa, Kuopiossa, Mikkelissä, Varkaudessa ja Savonlinnassa.

Yli neljä tuhatta hissilaitetta

Vastaamme yli 4000 laitteen huolloista valtakunnallisesti.