SHU huoltaa Kauppakeskus Akselin liukuportaat ja hissit

Suomen Hissiurakointi Oy vastaa Kauppakeskus Akselin hissien ja liukuportaiden huolto- ja kunnossapitopalveluista. Sopimus kattaa kymmenet liukuportaat ja viisi hissiä. Yhteistyö käynnistyi helmikuussa 2022.

Mikkelin keskustassa sijaitseva Kauppakeskus Akseli on valmistunut vuonna 2009. Kauppakeskuksessa on liiketilaa reilut 11 000 m2 ja sen yhteydessä on myös toimistotiloja ja asuntoja sekä Mikkelin toriparkki, josta on suora yhteys kauppakeskukseen. Akseli on valittu vuoden kauppakeskukseksi vuonna 2010.

Kauppakeskus Akselissa on yli 30 liikettä ja runsas asiakaskunta. Liukuportaita ja hissejä käyttää päivittäin tuhansia kävijöitä ja niiden sujuva toiminta on ensisijaisen tärkeää.

“Yhteistyö SHU:n kanssa on lähtenyt vaivattomasti käyntiin. Eritoten informaatio siitä, mitä ja milloin tehdään, on ollut SHU:n puolelta kiitettävää”, kertoo Akselin yhteyshenkilö, Henri Naukkarinen. 


Lisätiedot:
Joni Lähteenmäki
Asiakkuuspäällikkö, Savo-Karjala
joni.lahteenmaki@shu.fi
p. 040 1950 436

 

Tutustu SHU:n muihin referenssikohteisiin tästä

Työpaikka & Historia

43

70+

7+

4k+

Suomen Hissiurakointi Oy 43 vuotta!

Suomen Hissiurakointi Oy on perustettu vuonna 1981.

Yli 70 työntekijää

Yritys on kasvanut yhden miehen yrityksestä yli 70 henkilön työllistäväksi merkittäväksi hissialan toimijaksi.

Toimipisteitä seitsemässä eri kaupungissa

Toimipisteitä seitsemässä eri kaupungissa: Helsingissä, Tampereella, Lahdessa, Kuopiossa, Mikkelissä, Varkaudessa ja Savonlinnassa.

Yli neljä tuhatta hissilaitetta

Vastaamme yli 4000 laitteen huolloista valtakunnallisesti.