Miksi SHU?

26 Nov, 2021

Suomen Hissiurakointi Oy on Suomen neljänneksi suurin hissialan yritys, joka on toiminut alalla yli 40 vuotta. SHU on täysin kotimainen perheyritys ja meillä on seitsemän toimipistettä. Huollamme ja modernisoimme kaikkien valmistajien hissejä, liukuportaita ja nosto-ovia. Palvelumme ovat Avainlippu-merkittyjä.

Asiakas on aina keskiössä

Meille asiakas on tärkein ja haluamme olla parhaita palvelussa, jonka vuoksi toimintamallimme perustuu aitoon avoimuuteen ja nopeuteen. Palvelemme jokaisen asiakkaan aina tehokkaasti sekä luomme hyviä ja kestäviä asiakassuhteita. Asiakaspalvelukeskuksemme saa asiakaskyselyssä aina huippuarvosanat ja erityisesti kiitosta saa palveluasenne sekä ylpeydenaiheemme: kuuden sekunnin keskimääräinen vastausaika!

40 vuoden kokemus ja ammattitaito alalta

Henkilöstömme koostuu alan parhaista ammattilaisista ja meillä on vaativissakin kohteissa tarvittavaa erikoisosaamista. Koulutamme säännöllisesti henkilökuntaamme, jotta jokaisen ammattitaito pysyy korkealla tekniikan kehittyessä.

Vahvasti kasvava perheyritys jo toisessa sukupolvessa

SHU on kasvanut yrityksenä voimakkaasti, niin huollettavan laitekannan, kuin henkilöstön osalta. Tällä hetkellä meitä SHU:laisia on jo 60. Viime vuosina olemme panostaneet erityisesti toimintamallien ja prosessien kehitykseen tavoitteena palvelun laadun ja asiakaskokemuksen nosto yhä korkeammalle. Haluamme olla jokaisella osa-alueella alan parhaita ja koko henkilöstömme on sitoutunut tähän tavoitteeseen. 

Kehitysryhmä ohjaa laadukasta toimintaa

Tarkastelemme aina prosessejamme ja kehitämme toimintaamme yhä laadukkaammaksi ja asiakasystävällisemmäksi. Yrityksessä toimii kehitysryhmä, joka ohjaa ja valvoo yrityksen toimintaa laatuasiat huomioiden sekä seuraa tavoitteiden toteutumista ja käsittelee raportit tehden korjaavat toiminnot. Tällä hetkellä yksi työn alla olevista asioista on uusi hissien valvontajärjestelmä, jonka testaus ja käyttöönotto on loppusuoralla. Järjestelmä perustuu tekoälyratkaisuun, joka tukee korkealaatuista hissien huoltopalvelua. Tämän avulla parannamme vikojen ennakoitavuutta ja PTS-raportointia asiakkaalle.

Vastuullista toimintaa

Noudatamme toiminnassamme kestävän kehityksen periaatteita ja jatkuvalla kehittämisellä pyrimme vähentämään ympäristövaikutuksiamme. SHU:lla on sertifioitu laatu- ja ympäristöjärjestelmä, jonka vaatimuksena on ymmärtää sekä huomioida toiminnan ja tuotteiden ympäristövaikutukset koko yrityksessä. Esimerkiksi hyvällä suunnittelulla saamme hisseille 25 vuoden käyttöiän, sekä uusien hissien asennuksissa, että modernisoinneissa.

Kohti hiilineutraaliutta

Säästämme aktiivisesti energiaa ja olemme matkalla kohti hiilineutraalia toimintaa. Olemme aloittaneet CO2-päästöjen mittauksen, jonka tulosten perusteella olemme tehneet toimintasuunnitelman päästöjen vähentämiseksi ja kompensoimiseksi sekä laadimme tiekartan kohti hiilineutraalia toimintaa. 

“Päivitimme alkuvuonna 2021 liiketoimintastrategiamme tuleville vuosille, jonka yhteydessä teimme suunnitelman toimintamme kehittämisestä. On ollut ilo olla mukana viemässä käytäntöön näitä uusia toimintamalleja, jotka johtavat näkyvästi parempaan asiakaskokemukseen” , kertoo SHU:n toimitusjohtaja, Tomi Rantanen.