Avoin työpaikka: Hissien kunnossapitoasentaja Tampere

15 May, 2024

Haluaisitko sinä olla osa menestyksekästä kasvutarinaamme?

Yrityksemme on kokenut merkittävää kasvua ja olemme saaneet useita uusia asiakkuuksia. Kasvustrategiamme jatkuu vuonna 2024 ja haemme nyt pätevää huollon kunnossapitoasentajaa Tampereelle.

Työt koostuvat pääasiassa joko määräaikaishuolloista ja korjaustöistä tai hissien asennustöistä.  Normaali työaika on arkisin 7-16.00 ja pidennetyn työajan vuoksi tarjoamme työntekijöillemme työajanlyhennysvapaat.

 

Miksi liittyä joukkoomme?
  • Meillä on rento ilmapiiri ja huippuluokan henkilöstötyytyväisyys. Panostamme hyvään perehdytykseen ja tarjoamme teknisen asiantuntijatiimimme tuen.
  • Yrityksessämme on alan parhaat työedut. Tarjoamme täydet liikunta-, hieronta ja kulttuuriedut Smartumilta, työsuhdepyörä edun, laajennetun työterveyshuollon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.
  • Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä kannustavan prosivio mallin.  Meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohella ja tuemme työntekijöidemme urakehitystä.
  • Tarjoamme vastuulliset ja monipuoliset työtehtävät. Pääset työskentelemään monipuolisesti hissien parissa ja kehittymään alallasi.
Mitä odotamme sinulta?
  • Sinulla on soveltuva koulutus (hissi-, sähkö- tai automaatioala) tai aiempaa kokemusta hissialalta.
  • Omistat B-ajokortin.
  • Olet asiakaspalveluhenkinen, teknisesti suuntautunut, nautit itsenäisestä ja liikkuvasta työstä sekä tuot positiivisen asenteesi mukanasi..
Hae nyt ja tule mukaan meidän tiimiin!

Liity kasvavaan yritykseemme, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä hissialan ammattilaisena. Jätä hakemuksesi alta ja tule mukaan rakentamaan kanssamme tulevaisuuden menestystarinaa!

Lisätietoja tehtävästä antaa
Antero Haapaniemi 050 479 8900