Juhlavuosi 2021! Suomen Hissiurakointi Oy 40 vuotta

16 Feb, 2021

Asiat liikkeessä vuodesta 1981. Laadukkaisiin hissien, nosto-ovien sekä liukuportaiden huolto-, korjaus-, asennus- ja modernisointipalveluihin erikoistunut Suomen Hissiurakointi Oy (SHU) viettää tänä vuonna 40-vuotisjuhlavuottaan. 

SHU on vuonna 1981 pääkaupunkiseudulla perustettu perheyritys, joka toimii valtakunnallisesti ja sillä on nykyään Helsingin lisäksi toimipisteet Kuopiossa, Lahdessa, Mikkelissä, Savonlinnassa, Tampereella ja Varkaudessa. SHU on täyden palvelun hissitalo perheyrityksen asenteella ja ketterällä toiminnalla, joka tekee työt suurella intohimolla hissejä ja asiakkaitaan kohtaan.

SHU:n toiminta on alusta alkaen perustunut vahvaan asiantuntijuuteen ja erityisosaamiseen. Pitkä kokemus ja jatkuva uuden oppimisen malli takaavat, että henkilöstö on ammattitaitoista ja aina löytyy vaativissakin kohteissa tarvittavaa erikoisosaamista. Menestys on tullut luottamalla omiin vahvuuksiin; asiakaslähtöisten palvelujen kehittämiseen ja ratkaisujen räätälöintiin sekä vastuulliseen toimintaan ja tinkimättömään laatuun.

SHU viettää juhlavuottaan positiivisen kiireen merkeissä, koronasta huolimatta. Vuosi 2020 meni vahvan kasvun merkeissä ja sama tahti jatkuu myös tänä vuonna. Käynnistymässä on kiinnostavia ja haastavia projekteja sekä erilaisia uusia kunnossapitoasiakkuuksia.

Olemme erityisen iloisia siitä, että korona ei ole päässyt vaikuttamaan paljoa yrityksemme toimintaan, mutta luonnollisesti olemme harmissamme siitä, että asiakastapaamiset ovat jääneet lähes kokonaan. Tämän vuoksi toivomme, että pääsemme toteuttamaan suunnitellut 40-vuotisjuhlat syksyllä 2021. Tiedotamme asiasta loppukesästä, kertoo SHU:n toimitusjohtaja, Tomi Rantanen.

 

Tutustu SHU:n historiaan tästä