Tavarahissi

BKG hissi on ihanteellinen Valinta liikerakennuksille ja tehtaille

Laadukkaat saksalaisvalmisteiset BKG-tavarahissit on tarkoitettu tehokkaaseen tavarankuljetukseen esimerkiksi liike- ja tehdaskiinteistöissä. Saatavana on eri ovivaihtoehtoja.

BKG tavarahissit ovat luotettavia, turvallisia ja tehokkaita ratkaisuja lastin käsittelyyn liikerakennuksissa ja tehtaissa. SHU tarjoaa laadukkaita BKG tavarahissejä, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisten yritysten tarpeisiin ja vaatimuksiin. Lue BKG tavarahissien tärkeimmät ominaisuudet ja edut, joiden ansiosta ne ovat erinomainen valinta monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Miksi Valita BKG Tavarahissit?

  1. Luotettavuus: BKG tavarahissit on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja osista, mikä takaa niiden luotettavuuden ja pitkän käyttöiän. Ne kestävät kovaa käyttöä ja vaativia olosuhteita, joten voit luottaa niihin päivittäisessä lastinkäsittelyssä.
  2. Tehokkuus: BKG tavarahissit tarjoavat erinomaisen teho-painosuhteen, mikä tarkoittaa, että ne kykenevät nostamaan suuria kuormia nopeasti ja tehokkaasti. Tämä säästää aikaa ja parantaa työtehoa liikerakennuksissa ja tehtaissa.
  3. Mukautettavuus: BKG tavarahissit voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan. Voit valita eri kokoisia ja kapasiteetiltaan erilaisia malleja, jotta saat juuri oikean hissin käyttötarkoitukseesi.

BKG Tavarahissien tärkeimmät ominaisuudet

  1. Nopea ja helppo asennus: BKG tavarahissien modulaarinen rakenne helpottaa asennusta ja lyhentää asennusaikaa. Tämä vähentää kustannuksia ja nopeuttaa hissin käyttöönottoa.
  2. Helppokäyttöisyys: BKG tavarahissit on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi, ja niiden hallintalaitteet ovat selkeitä ja helppoja käyttää. Tämä tekee lastinkäsittelystä vaivatonta ja tehokasta.
  3. Energiatehokkuus: BKG tavarahissit on varustettu energiatehokkailla moottoreilla ja järjestelmillä, jotka säästävät energiaa ja vähentävät käyttökustannuksia.
LUE LISÄÄ
FL-tavarahenkilöhissi

Tekniset tiedot

Malli BKG-tavarahissi
Kuormitus 500, 750, 1000 kg
Nopeudet 0,1 – 0,15 m/s