Sähköasentaja

11 May, 2023

Suomen Hissiurakointi on perheyritys, joka on tarjonnut asiakkailleen hissialan palveluita jo yli 40 vuoden ajan. Huollamme hissejä, liukuportaita sekä nosto-ovia. Suunnittelemme ja toteutamme peruskorjauksia ja modernisointeja. Asennamme uusia hissejä – myös hissittömiin taloihin. Tarjoamme vuosikymmenten kokemuksella kattavia palveluitamme ympäri maata. Olemme varmistaneet vuosikymmenien ajan kymmenien tuhansien ihmisten sujuvan, turvallisen ja esteettömän liikkumisen joka päivä.

Työtehtävät:

Pääset työskentelemään monipuolisesti hissien parissa. Työt koostuvat pääasiassa joko määräaikaishuolloista ja korjaustöistä tai hissien asennustöistä. Normaali työaika on arkisin 7.30-16.00.

Odotamme sinulta:

  • Soveltuva koulutus (esim. sähköasentaja, hissiasentaja tai muu tekninen ala)
  • Aikaisempaa työkokemusta hissi- tai sähköasennustehtävistä
  • Hyviä tiimityö- ja asiakaspalvelutaitoja
  • Oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisia ja haastavia työtehtäviä
  • Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja edetä urallasi
  • Kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut
  • Mukavan ja kannustavan työyhteisön

Kyseessä on avoin työhakemus, joten etsimme hissiasentajia ja sähköasentajia jatkuvasti. Mikäli tunnistat itsesi tästä kuvauksesta, lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Voit jättää tästä avoimen työhakemuksen. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja otamme yhteyttä sopiviin ehdokkaisiin. Odotamme innolla hakemustasi ja mahdollisuutta toivottaa sinut tervetulleeksi Shu Oy:n tiimiin!

Hae nyt ja tule mukaan meidän tiimiin!
Tule osaksi työyhteisöämme, jossa on rento tekemisen meininki. Huolehdimme hyvästä perehdytyksestä työtehtävääsi ja lisäksi sinulla on aina teknisten asiantuntijoiden tuki käytettävissäsi.
SHU:lla on huipputason henkilöstötyytyväisyys sekä rakentava ilmapiiri, jossa jokainen haluaa antaa parhaansa. Työntekijämme ovat toimintamme sydän ja panostamme henkilöstömme hyvinvointiin. Tarjoamme hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkan.