Hissihuolto

Miksi valita SHU?

Palveluasenne

Teemme työmme suurella intohimolla hissejä ja asiakkaitamme kohtaan. Toimintamallimme perustuu avoimuuteen ja asiakkaiden kunnioitukseen. Olemme ketterä, emmekä kaavoihin kangistunut. Toimimme ripeästi ja olemme kohtuullinen. Olemme palvelualtis kumppani huolehtimaan asiakkaidemme hissi- ja nostolaitteista.

01

Pitkä kokemus ja ammattitaito

Meillä on kokemusta hissien huolto- ja asennuspalveluista jo 40 vuoden ajalta. Olemme varmistaneet vuosikymmenien ajan kymmenien tuhansien ihmisten turvallisen liikkumisen joka päivä. Tuotamme palveluita asuin- liike- ja toimitilakiinteistöihin, julkisiin kohteisiin ja tuotantolaitoksiin.

Pitkä kokemus ja jatkuva uuden oppimisen kulttuuri takaavat, että henkilöstömme on ammattitaitoista ja meillä on vaativissakin kohteissa tarvittavaa erikoisosaamista.

02

Vaihtoehto globaaleille suuryrityksille

Useilla toiminta-alueillamme olemme ainut vaihtoehtoinen hissien huolto- ja asennuspalveluiden tuottaja monikansallisten suuryritysten rinnalla. Asiakkaamme arvostavat palveluasennettamme ja ketteryyttämme, johon pystymme keskisuurena yrityksenä.

03

Savonia-ammattikorkeakoulun Iisalmen kampuksen hissin modernisointi

SHU on huoltanut Savonia-ammattikorkeakoulun Iisalmen kampuksen hissiä vuodesta 2020 alkaen osana Sansian sopimusta. Tarve hissin modernisoinnille heräsi tilaajan toimesta sopimuksen … Continued
Museosuojellun hissin modernisointi

Museosuojellun hissin modernisointi

SHU toteutti Helsingin Töölössä sijaitsevan museosuojellun rakennuksen hissin modernisoinnin. Kiinteistö on rakennettu vuonna 1931 ja siinä toimi aiemmin Sibelius-Akatemia. Tilat … Continued

SHU huoltaa Kauppakeskus Akselin liukuportaat ja hissit

Suomen Hissiurakointi Oy vastaa Kauppakeskus Akselin hissien ja liukuportaiden huolto- ja kunnossapitopalveluista. Sopimus kattaa kymmenet liukuportaat ja viisi hissiä. Yhteistyö käynnistyi helmikuussa 2022.