Vahvasti kasvava hissialan yritys: Haemme useaa hissialan ammattilaista Helsinkiin

1 Feb, 2024

Haluaisitko sinä olla osa menestyksekästä kasvutarinaamme?

Yrityksemme on kokenut merkittävää kasvua ja olemme saaneet useita uusia asiakkuuksia. Kasvustrategiamme jatkuu vuonna 2024 ja haemme nyt päteviä huolto-, vika- ja modernisointiasentajia vahvistamaan hissi sekä liukuporras tiimiämme Helsinkiin.

Pääset työskentelemään monipuolisesti hissilaitteiden ja liukuportaiden parissa. Normaali työaika on arkisin 7-16.00 ja pidennetyn työajan vuoksi tarjoamme työntekijöillemme työajanlyhennysvapaat.

 

Miksi liittyä joukkoomme?
  • Yrityksemme on saavuttanut merkittävää kasvua ja valloittanut markkinoita. Rakennamme vahvaa tulevaisuutta ja etsimme nyt päteviä ammattilaisia kasvun tueksi.
  • Tarjoamme vastuullisen ja monipuoliset työtehtävät, joka kattaa hissien ja liukuportaiden määräaikaishuollot, korjaukset sekä asennukset. Pääset työskentelemään monipuolisesti hissien sekä liukuportaiden parissa ja kehittymään alallasi.
  • Yrityksessämme on alan parhaat työedut. Tarjoamme täydet liikunta-, hieronta ja kulttuuriedut Smartumilta, työsuhdepyörä edun josta työnantaja kustantaa 50 %, laajennetun työterveyshuollon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä kannustavan prosiviomallin.  Meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohella ja tuemme työntekijöidemme urakehitystä.
  • Meillä on rento ilmapiiri ja huippuluokan henkilöstötyytyväisyys. Panostamme hyvään perehdytykseen ja tarjoamme teknisen asiantuntijatiimimme tuen.
Mitä odotamme sinulta?
  • Sinulla on soveltuva koulutus (hissi-, sähkö- tai automaatioala) tai aiempaa kokemusta hissialalta.
  • Omistat B-ajokortin.
  • Olet asiakaspalveluhenkinen, teknisesti suuntautunut, nautit itsenäisestä ja liikkuvasta työstä sekä tuot positiivisen asenteesi mukanasi.
Hae nyt ja tule mukaan meidän tiimiin!

Liity kasvavaan yritykseemme, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä hissialan ammattilaisena. Jätä hakemuksesi alta ja tule mukaan rakentamaan kanssamme tulevaisuuden menestystarinaa!

Lisätietoja tehtävästä antaa
Toni Järvinen 045 882 4100